Vezetőink / Munkatársaink

Vezető lelkész


Zámbó András - Vezető lelkész

Zámbó András - Vezető lelkész

Zámbó András

Vezető lelkész, református lelkipásztor, mentálhigiénés szakember
1994 óta boldog férj – 5 gyermek boldog édesapja.
1997 óta a káposztásmegyeri református közösség vezetője
Feladata a presbitérium (vezető testület), a munkatársi gárda (lelkészek, hitoktatók, egyéb fizetett és önkéntes munkások) összefogása, lelki irányadás, a közösség szolgálatainak átlátása, segítése, személyes és páros lelkigondozás-kísérés ellátása.
Közvetlen feladata az istentiszteletek, a keresztkérdések és felfedező kurzusok irányítása.


Beosztott lelkészek


Neuwirth Tibor - Beosztott lelkész


Neuwirth Tibor - Beosztott lelkész

Neuwirth Tibor

Gyermekként Istent kereső, de még nem hívő családban nőttem fel. A szerető, bátorító családi közeg ellenére sok szorongás és gátlás jellemzett. Amikor megismertem Jézus Krisztust, és két év leforgása alatt szüleim, és én is elfogadtuk életünk Urának, nagy változások történtek. Isten elfogadottságot, szabadságot ajándékozott. Ezt a csomagot azóta is bontogatom, és tudom, hogy még mindig várnak meglepetések. Szolgálati területeimen – iskolai hittanokon, gyülekezeti gyermek- és ificsoportokban, bibliaórán, vagy bibliatanulmányozó felfedezőkurzusokon – együtt is igyekszünk rácsodálkozni, mit is jelent Isten megváltott gyermekének lenni. Férjként és apaként is szeretném, hogy ez határozzon meg. Feleségem orvosként dolgozik, két gyermeket nevelünk.Zámbóné Ivanics Hajnalka - Beosztott lelkész


Zámbóné Ivanics Hajnalka - Beosztott lelkész

Zámbóné Ivanics Hajnalka

Zámbóné Ivanics Hajnalka vagyok, András felesége, a gyülekezetünk egyik lelkésze – mentálhigiénés szakiránnyal. Jézus még gyerekként szólított meg és azt hiszem, ez egy örök szerelem. Elsődleges elhívásom most 5 gyermekünk testi-lelki gondviselése. A gyülekezetben is nagyon szeretem a gyerekek közötti szolgálatot, és az ifjúsági munkát. Sokat végzek lelkigondozói beszélgetést, vezetek gyászkurzust és amit különösen fontosnak tartok: házaskurzust.


Hitoktatók

Dobó-Nagy Ágota


Dobó-Nagy Ágota

Dobó-Nagy Ágota

Hálás vagyok, hogy a munkám is az lehet, ami az életben is örömöt ad számomra. Olyan jó érzés Isten csapatának tagja lenni és részt venni mindenféle szolgálatban mindazzal, amit Ő adott nekem legyen az rendszerezés, tanítás, szervezés, pakolás, éneklés. Hálás vagyok a férjemért és kislányunkért, hogy velük együtt is megélhetem Isten nekünk adott örömét, jelenlétét a mindennapjainkban. Szeretek kirándulni, biciklizni, bőrözni és szinte bárhol bármikor ahol lehetőség van rá énekelni Istennek. 🙂 Egyik kedvenc igém: “Éneklek az Úrnak, amíg élek, zsoltárt zengek Istenemnek, amíg csak leszek.” Zsoltárok 104,33

Szinyériné Csontos Anna


Szinyériné Csontos Anna

Szinyériné Csontos Anna

Szinyériné Csontos Anna vagyok, és van egy közlekedésmérnök férjem, Máté, aki nagy természetjáró, bringás, geoládász. Amióta az eszemet tudom, a Káposztásmegyeri Református Gyülekezetbe járok, és nagy megtiszteltetés számomra, hogy azokkal együtt szolgálhatok, akik gyerekként nekem hittan órát tartottak! Ez a gyülekezet a családom, az otthonom, élek-halok a tagjaiért, és ők is hűségesen elviselnek. Isten már Anyukám méhében Szentlelkével kiválasztott, és a legendák szerint öt évesen megtérve azonnal téríteni kezdtem első osztályban. 12 évesen tértem meg hivatalosan az Élet Szava Táborban, és 16 évesen Isten elhívott szolgálatra a Cursillo szolgálói hétvégén. Hittantanárként dolgozom a munkatársai csapatban, káposztásmegyeri óvodákban és iskolákban, és ificsoportokban vagyok szervező.

Viczián Tímea


Viczián Tímea

Viczián Tímea

Viczián Tímea vagyok, Y generációs, túra- és művészetkedvelő, könyvmoly, pacsirta, 11 éves korom óta Isten gyermeke és 2015 óta Őt szolgáló hittanoktató. Célom Isten ismeretével és szeretetével megörvendeztetni az embereket az életemen és a hivatásomon keresztül.


Hatodéves

Mári Lőrinc


Mári Lőrinc

Mári Lőrinc

„Semmit sem szerezhet az ember, ha nem a mennyből adatott meg neki” Jn 3,27

Én sem tudtam semmit szerezni, pedig sok mindent próbáltam magamtól, de minden, ami igazán fontos számomra azt úgy érzem, hogy kaptam. Kaptam a népes, de mégis szerető családom, kaptam olyan barátokat, akik ismernek és mégis szeretnek, kaptam 4 gyülekezeti közösséget akikhez tartozhatom. Kispest-Rózsatér, ahol kereszteltek és ahol most is ifis lehetek, Pilis, ahol konfirmáltam és Maglód, ahol az ifit vezethettem 2 évig. Kaptam a teológián egy olyan évfolyamot, amihez jó tartozni és amiben jó tanulni és nem végül és nem utolsó sorban, kaptam a Refiszes közösséget is, ami gimis korom óta rengeteg barátot, gondolatot, lelki élményt és örömöt adott nekem. Most pedig itt Káposztásmegyeren, kaptam egy végtelenül befogadó és élő közösséget, amiért nagyon hálás vagyok. Éppen ezért, bár ez nem egy földet rázóan új életérzés vagy gondolat, de mindenképpen úgy szeretnék élni ezzel a sok mindennel, amit Istentől kaptam, hogy ezekből tudjak, adni mindenkinek akivel csak találkozom munkám során.


Gondnok


Sánta István - Gondnok


Sánta István - Gondnok

Sánta István

Szolgálati területek:
Hírlevél, honlap, Info Csoport, Rendezvényelőkészítő Csoport, kapcsolattartás a Presbitérium és a Hangosító Csoport között


Presbiterek


Ferenczi Lehel


Ferenczi Lehel

Ferenczi Lehel

Szolgálati területek:
informatikai háttér, kapcsolattartás a Presbitérium és a Vetítő Csoport közöttKoronka Áron


Koronka Áron

Koronka ÁronNagy Gábor - Presbiter


Nagy Gábor - Presbiter

Nagy Gábor Lajos

Szolgálati területek:
házicsoportok, mentorálás, házaskurzusNémeth Máté - Presbiter


Németh Máté - Presbiter

Németh Máté

Szolgálati területek:
mentorálás, könyvasztalRadnói Attila - Presbiter


Radnói Attila - Presbiter

Radnói Attila

Szolgálati területek:
ZenecsoportSzabóné Szónok Enikő - Presbiter


Szabóné Szónok Enikő - Presbiter

Szabóné Szónok Enikő

Szolgálati területek:
csendesnapSzelezsán Norbert - Presbiter


Szelezsán Norbert - Presbiter

Szelezsán Norbert


Pótpresbiterek


Bujdosóné Mihavetz Beatrix


Bujdosóné Mihavetz Beatrix

Bujdosóné Mihavetz BeatrixSztanevné Rácz Katalin


Sztanevné Rácz Katalin

Sztanevné Rácz Katalin


Irodavezető


Karsay Katalin


Karsay Katalin

Karsay Katalin


Pénztáros, takarító


Szolnoky Éva


Szolnoky Éva

Szolnoky Éva


vissza az elejére

Ige a négyzeten

Ha szeretsz játszani, taktikázni nem félsz a kérdésektől, feladatoktól, akkor ez neked szól.

Megnézem >

Elmélyülő

Heti igei gondolatok minden szerdán - minden léleknek!

Megnézem >

Eseménynaptár

Összes esemény >

Tábori Regisztráció

2024. június 21-26.
Gyülekezeti tábor

Tábori tájékoztató
itt olvasható >

A táborban való részvétel regisztrációhoz kötött.

Regisztrálok >

Aktuális híreink

Segíthet Nekünk

Figyelmébe Ajánljuk

Online elérhető Biblia

www.abibliamindenkie.hu

Magyarországi Református Egyház weboldala

www.reformatus.hu

Dunamelléki Református Egyházkerület weboldala

www.parokia.hu