Ifjúsági csoportok

Gyülekezetünk egyik fontos feladata, hogy Jézus meghívását közvetítse a fiatalok felé. Fontos számunkra, hogy a fiatalok kortárs csoportban kapcsolódjanak a keresztyénséghez. Több korosztály számára vannak ifi csoportok, melyek péntek esténként találkoznak. Célunk, hogy a fiatalok egy olyan közösséget tapasztaljanak meg ahol fontos Isten szava, a Biblia, és ahol fontos az egymásrafigyelés, jókedv, és a csoport megtartó ereje. A bontakozó bizalmi légkört kiscsoportos beszélgetések, sok közös játék, bibliai tanítás és kisebb lakoma formálják. Évente kétszer megyünk táborba: télen egy hétvégére, nyáron több napra a Balatonhoz.

Vasárnap délelőtt pedig az istentisztelet ideje alatt gyerekalkalmat tartunk az ovis, az alsós és a felsős korosztálynak is.

 

  • Darvak csapat: 5-6. osztályosok csoportja, élénk, alakuló társaság, új emberek befogadására kész. Kezdés: pénteken 16:30-kor.
  • KOMISZ csapat: A 7-8. osztályosok csoportja, melyet komolyodó, érlelődő gyerekek alkotnak. Meghittség és vidámság jellemző rájuk. Kezdés: pénteken 16:00-kor.
  • IQ-bátor csapat: A középiskolai korosztály. Mély témák, a felnőtt életre való készülődés jellemzi ezt a csoportot, melyben többen már a kisebbek között segítők. Kezdés: pénteken 18:30-kor.
  • új Kisifi: Idén alakul az újabb csoport (3-4. osztályosok), melynek első állomásai a téli és a nyári táborok. Érdeklődni a Parókián, vagy a hitoktatóknál lehet.

 

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

vissza az elejére

Pünkösdelő

Hisszük, hogy Istennek a másokban elvégzett munkája és annak megismerése is áldássá lehet sokakban és nem utolsó sorban dicsőségére szól Istenünknek. Olvassuk tehát nyitott szívvel gyülekezeti tagjaink vallomásait arról, mi mindent vitt végbe életükben Urunk és hagyjuk, hogy a Szentlélek ezen írások által bennünk is megnyilatkozzék!

Megnézem >

Eseménynaptár

Összes esemény >

Tábori Regisztráció

2021. június 25-30.
Balatonszárszó-SDG Hotel

Tábori tájékoztató
itt olvasható >

A táborban való részvétel regisztrációhoz kötött.

Regisztrálok >

Aktuális híreink

Online Imakérés

Imacsoportunk az Ön kérését is szívesen képviseli Isten előtt.

Imát Szeretnék >

Segíthet Nekünk

Figyelmébe Ajáljuk

Online elérhető Biblia

www.abibliamindenkie.hu

Magyarországi Református Egyház weboldala

www.reformatus.hu

Dunamelléki Református Egyházkerület weboldala

www.parokia.hu