Ifjúsági csoportok

Gyülekezetünk egyik fontos feladata, hogy Jézus meghívását közvetítse a fiatalok felé. Fontos számunkra, hogy a fiatalok kortárs csoportban kapcsolódjanak a keresztyénséghez. Több korosztály számára vannak ifi csoportok, melyek péntek esténként találkoznak. Célunk, hogy a fiatalok egy olyan közösséget tapasztaljanak meg ahol fontos Isten szava, a Biblia, és ahol fontos az egymásrafigyelés, jókedv, és a csoport megtartó ereje. A bontakozó bizalmi légkört kiscsoportos beszélgetések, sok közös játék, bibliai tanítás és kisebb lakoma formálják. Évente kétszer megyünk táborba: télen egy hétvégére, nyáron több napra a Balatonhoz.

Vasárnap délelőtt pedig az istentisztelet ideje alatt gyerekalkalmat tartunk az ovis, az alsós és a felsős korosztálynak is.

 

  • Darvak csapat: 5-6. osztályosok csoportja, élénk, alakuló társaság, új emberek befogadására kész. Kezdés: pénteken 16:30-kor.
  • KOMISZ csapat: A 7-8. osztályosok csoportja, melyet komolyodó, érlelődő gyerekek alkotnak. Meghittség és vidámság jellemző rájuk. Kezdés: pénteken 16:00-kor.
  • IQ-bátor csapat: A középiskolai korosztály. Mély témák, a felnőtt életre való készülődés jellemzi ezt a csoportot, melyben többen már a kisebbek között segítők. Kezdés: pénteken 18:30-kor.
  • új Kisifi: Idén alakul az újabb csoport (3-4. osztályosok), melynek első állomásai a téli és a nyári táborok. Érdeklődni a Parókián, vagy a hitoktatóknál lehet.

 

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

vissza az elejére

Ige a négyzeten

Ha szeretsz játszani, taktikázni nem félsz a kérdésektől, feladatoktól, akkor ez neked szól.

Megnézem >

Elmélyülő

Heti igei gondolatok minden szerdán - minden léleknek!

Megnézem >

Eseménynaptár

There are no upcoming events at this time.

Összes esemény >

Tábori Regisztráció

2022. június 24-29.
Gyülekezeti tábor

Tábori tájékoztató
itt olvasható >

A táborban való részvétel regisztrációhoz kötött.

Regisztrálok >

Aktuális híreink

Online Imakérés

Imacsoportunk az Ön kérését is szívesen képviseli Isten előtt.

Imát Szeretnék >

Segíthet Nekünk

Figyelmébe Ajáljuk

Online elérhető Biblia

www.abibliamindenkie.hu

Magyarországi Református Egyház weboldala

www.reformatus.hu

Dunamelléki Református Egyházkerület weboldala

www.parokia.hu