Gyülekezeti póló rendelése

Kedves Gyülekezet!

Templomszentelésünk 10. évfordulója alkalmából rendelhetünk gyülekezeti logóval ellátott ruhákat és tárgyakat, ami karácsonyi ajándékként is kiváló, de ennél fontosabb az összetartozásunk kifejezése.

A rendelni kívánt termékek kiválasztása az itt megtekinthető katalógusból történik. A pólók, pulóverek méretválasztásánál szeretnénk kérni Titeket, hogy ne megszokásból válasszatok méretet, hanem a mellékelt mérettáblákat alapul véve nézzétek meg, hogy melyik a legideálisabb a számotokra. Ajánljuk, hogy a kedvenc pólótokat, pulóvereteket lemérve válasszatok méretet, nehogy esetleg kicsi/nagy legyen a beérkezett ruhadarab. Sajnos cserét nem fogunk tudni biztosítani.

A legtöbb ruhadarab mindegyik színben és méretben elérhető, néhány kivétel azonban akad. Minden egyes színnél jeleztük, hogy mely méretekben lehetséges a rendelés, ezekre majd kérünk Titeket, hogy figyeljetek.

A pontos rendeléseteket az innen letölthető (jobb gomb a linken, “Save Link As..” vagy “Link mentése más néven…”) megrendelőlapon tudjátok leadni, ezt Szabó Zoénak küldjétek el e-mailben (zoe.j.szabo@gmail.com). A rendelés 2021.11.16. éjfélig lehet leadni! Azok számára, akik nem tudják az online útvonalat megoldani, a templomban, vehetnek papíralapú megrendelőlapot, melyet az irodában adhatnak le. Őket a lapon megjelölt elérhetőségen értesítjük.

A megrendelőlap beérkezte után fogtok kapni egy visszajelző e-mailt a tételekről. A fizetések elindításáról fogunk még egy e-mailt küldeni, kérünk Titeket, hogy várjatok ennek megérkeztéig az utalással.

Szeretettel,
András, Németh Máté, Sztanev Kati és Enikő, Szabó Zoé

Ige a négyzeten

Ha szeretsz játszani, taktikázni nem félsz a kérdésektől, feladatoktól, akkor ez neked szól.

Megnézem >

Elmélyülő

Heti igei gondolatok minden szerdán - minden léleknek!

Megnézem >

Eseménynaptár

There are no upcoming events at this time.

Összes esemény >

Tábori Regisztráció

2022. június 24-29.
Gyülekezeti tábor

Tábori tájékoztató
itt olvasható >

A táborban való részvétel regisztrációhoz kötött.

Regisztrálok >

Aktuális híreink

Online Imakérés

Imacsoportunk az Ön kérését is szívesen képviseli Isten előtt.

Imát Szeretnék >

Segíthet Nekünk

Figyelmébe Ajáljuk

Online elérhető Biblia

www.abibliamindenkie.hu

Magyarországi Református Egyház weboldala

www.reformatus.hu

Dunamelléki Református Egyházkerület weboldala

www.parokia.hu