try another color:
try another fontsize: 60% 70% 80% 90%
Káposztásmegyeri Református Gyülekezet - refkap.hu

Párbeszéd

Párbeszéd programsorozatunk következő témája:

Visszatekintés az elmúlt 7 évre
Ünnepeljünk együtt!

Kedves Testvérek!
Talán tudjátok már, hogy tekintettel a sok-sok feladatra, amelyekből Andrásék Szombat-félévi távollétében - a Gyülekezet minden tagjához hasonlóan - mi, szervezők is ki kell vegyük a részünket, a Párbeszéd sorozatot a 2014/2015. tanévre szüneteltetjük. (Terveink szerint az újraindulás - valószínűleg némileg újragondolt, modernizált formában 2015 őszén várható.)
A szünet előtt szeretnénk azonban egy utolsó alkalommal még VISSZATEKINTENI az elmúlt 7 év alkalmaira, HÁLÁT ADNI imában Istennek az elmúlt 7 év áldásaiért és VELETEK EGYÜTT ÜNNEPELNI a közös élményeket, együttléteket, sikereket. Mindenkit tehát, akinek bármit is jelentett a Párbeszéd az elmúlt 7 évben (akár vendégként, akár szolgálóként), nagy szeretettel várunk erre az ünnepségre 17 órakor a templomban!
Az ünnepségen néhány rövid beszédre, Párbeszéd kvízre, süteményekre, játékra, élmények közös felelevenítésére és vidám dicsőítésre várunk Benneteket :) Gyertek el, álljunk meg és ünnepeljünk együtt!
A szervezők nevében szeretettel: Gábor

Előadó: többen
az elmúlt 7 évből
Időpont: 2014. június 15., vasárnap, 17:00 - 18:45

A Párbeszéden egy kb. 45 perces gondolatébresztő előadást hallgathat meg, majd - ha velünk marad a program második felére is - egy kis tea és finom sütemény mellett kötetlenül, kis csoportokban beszélgethet az elhangzottakról.
Ha szeretne többet megtudni a kereszténységről és a keresztényekről, gyülekezetünkről, vagy szívesen beszélgetne az adott témákról, nagy szeretettel várjuk!

Az előadás és a beszélgetés ideje alatt a gyermekeknek külön foglalkozást biztosítunk.

A Párbeszédet a templomban tartjuk. A részvétel mindenki számára ingyenes.

Alább néhány pillanatkép látható, amelyek kattintással nagyobb méretben is megtekinthetők. További képek találhatók régebbi alkalmainkról itt, az újabbakról pedig itt. Korábbi alkalmaink összefoglalói olvashatók a Párbeszéd visszatekintőben.

 

Programterv 2014:
jan. 12. - Mostantól minden másképp lesz! - Nagy elhatározásaink - mi kell ahhoz, hogy nekünk is sikerüljön? - Szakolczai Éva, egyetemi oktató, tréner
feb. 9.
- A keresztények tényleg tökéletesek? - Ítélkezés, képmutatás, előítéletek, elvárások - Sánta István, szoftverfejlesztő
márc. 9.
- Bennünk élő képek Istenről - Ahogy beteggé tesznek és ahogy gyógyítanak - Németh Sándor, tanár, klinikai lelkigondozó
ápr. 13.
- Pénz, hatalom, nők! - Döntéseink mozgatórugói - és eredményei... - Benke András, piackutató
máj. 11.
- Gyász, szakítás, elszakadás - Győzelem a veszteségeinkben - Somogyi Eszter, andragógus, irodavezető
jún. 15.
- Visszatekintés az elmúlt 7 évre

 

Korábbi évek témái: 2013, 2012, 2011, 2010.