try another color:
try another fontsize: 60% 70% 80% 90%
Káposztásmegyeri Református Gyülekezet - refkap.hu

Linkajánló

A Magyar Református Egyház Internetes Lelkigondozó oldaláról megtudhatjuk, hogy létezik minden nap 21 óra és hajnali 1 óra között olyan lelki segélyszolgálat, amely interneteléréssel rendelkezők számára Skype-on keresztül hívható. A Skype ID: lelkigondozas1. Napjainkban, amikor megjelent az internetfüggőség, mint valós veszély, igen hasznos lehet egy ilyen szolgálat. Vigyük hát el a hírét.

A Magyar Református Egyház Alkotmányozó Zsinata és Hálaadó Ünnepe intézményessé kívánta tenni a Kárpát-medence református egyházainak egységét. A honlapról minden megtudható a 2009. május 22-i eseményről, elolvasható az alkotmány szövege is.

A www.parokia.net református gyülekezetek és programok gyűjtőhelye.

A Pasaréti Református Gyülekezetről az ország szinte minden táján hallottak már. Honlapjuk nagyszerűen bemutatja munkájukat, amelynek mennyiségét és minőségét látva érthető is az ismertségük.

Szabolcsveresmart hiperaktív lelkészének blogja. Avagy a református élet egy lelkipásztor szemével, ahogy a blog szlogenje szól.

A Debreceni Nagyerdei Református Gyülekezet nagyon tartalmas honlapot kínál nekünk. Temérdek az olvasni - hallgatnivaló és viszonylag könnyű az anyagok között kigazodni. Külön jó pont, hogy az Igehirdetések jó része nemcsak hanganyagként, hanem írásban is letölthető.

Csillagpont Református Ifjúsági Találkozó, amin 2009-ben az ifi és mini-ifi táborunk teljes létszámmal, elejétől a végéig részt vett.

Tapolyai Mihály bácsit ismerte és szerette gyülekezetünk. Az ő lánya Tapolyai Emőke, akinek honlapján megtalálhatjuk többek között saját előadásainak hangfelvételeit is. Igen értékes gondolatok nagyon hasznos témákban.